Experts van de werkomgeving

De kracht van alle benodigde expertise binnen één team. Bij AREA zijn we allemaal experts. Samen helpen we organisaties bij het creëren van een productieve en passende werkomgeving. Onze expertise ligt op de gebieden corporate real estate, werkplekconcepten, interieur ontwerp, projectmanagement en turn-key realisatie.

Een prettige werkomgeving is voor ieder bedrijf een strategisch voordeel. Een aantrekkelijke, duurzame en gezonde werkomgeving helpt om nieuw talent aan te trekken en om huidige werknemers te behouden. Bovendien leidt een optimale werkomgeving tot een betere werkbeleving en een hogere productiviteit.

Neem contact op met ons!

Onze filosofie

Wij geloven dat huisvesting, significant kan bijdragen aan de overall performance van een organisatie. De bijdrage kan liggen op uiteenlopende gebieden waaronder: financiën, productiviteit, uitstraling, trots, welzijn, duurzaamheid, etc.

Het is voor ons een uitdaging om huisvesting te laten bijdragen aan een betere performance van de organisatie.

Onze missie

Het is onze missie om onze opdrachtgevers te voorzien van de meest passende werkomgeving tegen zo gunstig mogelijke condities, Bij voorkeur werken we richting duurzame huisvestingsoplossingen. Zo creëren we een werkomgeving die in evenwicht is, waar men optimaal kan functioneren, met een eigen identiteit. Hierbij streven we naar een langdurige en persoonlijke relatie met onze klanten.

Maatschappelijke betrokkenheid

Bij AREA vinden we welzijn en duurzaamheid belangrijke thema’s. We streven naar een gezonde leefomgeving, houden rekening met het zoeken van materialen en meubilair die herbruikbaar zijn en realiseren een kantooromgeving waarbij het welzijn van de gebruiker centraal staat.

Daarnaast ondersteunen we verschillende maatschappelijke initiatieven. Zo is AREA ambassadeur van Trees for All en dragen zo bij aan CO2-compensatie door het planten van bomen. In Nederland en in het buitenland.

We adviseren organisaties via Checkjelabel over de aanstaande energielabelverplichting op kantoorpanden vanaf 2023 en steunen de Honey Highway, waardoor de bermen van wegen, rails en dijken worden ingezaaid met meerjarige streekeigen wilde bloemenzaden en we een bijdrage leveren aan de biodiversiteit.

Ons team

AREA bestaat uit een hecht team van enthousiaste vakmensen met verschillende achtergronden en ervaring. Ieder met persoonlijke ambities, kwaliteiten en vaardigheden. We zien elk project als een nieuwe uitdaging. Daar halen we onze voldoening uit en streven we ernaar de verwachtingen van onze opdrachtgever te overtreffen.

Eigen identiteit

We geloven dat het samenwerken met de opdrachtgever leidt tot unieke werkomgevingen en interieuroplossingen. Iedere relatie en ieder project is uniek. Dus geen gekopieerde oplossingen van voorgaande trajecten. We maken maatwerk waarbij we rekening houden met de wensen van de opdrachtgever en de behoeften van de gebruiker.