✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Commercieel vastgoed

Jouw partner voor commercieel vastgoed

Ben je op zoek naar commercieel vastgoed voor jouw bedrijf? Als full service huisvestingsadviesbureau adviseert AREA organisaties bij alle huisvestingsvraagstukken. Wij realiseren jouw nieuwe werkomgeving. Op basis van de wensen van jouw bedrijf én je personeel maken we een ruimtelijk programma van eisen voordat we de koopanalyse opstellen. Wanneer dit is gemaakt gaan we op zoek naar het juiste pand voor jouw organisatie.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Wij ondersteunen je in de zoektocht naar commercieel vastgoed

De bedrijfsmakelaar van AREA is jouw partner in de zoektocht en aankoop van commercieel vastgoed. Wanneer je met ons in zee gaat, weet je zeker dat je op zoek gaat naar een goede deal. Dit komt omdat wij uitsluitend werken voor eindgebruikers aan de vraagzijde van de vastgoedmarkt. Wij werken niet samen met de partijen aan de aanbodzijde van de onroerend goed markt. Omdat wij niet optreden voor of namens projectontwikkelaars of beleggers ben je ervan verzekerd dat er geen belangenconflicten zijn. Wij verzorgen ook de aankoop van commercieel vastgoed namens de eindgebruiker en zijn ook in te schakelen voor projectmanagement indien je daar behoefte aan hebt.


Maak kennis met onze makelaars

Via ons contactformulier maak je kennis met onze bedrijfsmakelaars. Hier kun je al je vragen stellen over commercieel vastgoed, van onze diensten tot wat je voor ogen hebt voor jouw organisatie. Weet je nog niet zeker of aankopen de beste optie is? Wij staan je ook bij wanneer je een kantoor wilt huren. Neem vandaag nog contact met ons op. Je kan ons ook telefonisch bereiken via +31 70 82 00 584 of stuur een e-mail naar: info@area-os.com.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer