✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Gezond binnenklimaat

Gezond binnenklimaat

Als werkgever wil je zorgen voor een gezond binnenklimaat voor je werknemers. Maar wat is een gezond binnenklimaat? En hoe realiseer je dat? De experts van AREA staan voor je klaar om je hiermee te helpen.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Wij zorgen voor een gezond binnenklimaat op je werkplek

Je werknemers zullen zich prettiger voelen wanneer het binnenklimaat goed en gezond is. Dit zal niet alleen het verzuim terugdringen, maar ook zorgen voor betere prestaties. AREA is jouw partner voor het verbeteren van het klimaat van je werkomgeving. Wij zijn op de hoogte van de wettelijke eisen en zorgen dat jouw bedrijfsruimte hieraan voldoet, waarbij de hoeveelheid CO² en de luchtvochtigheid de belangrijkste elementen zijn.


Biophilic design voor een gezond binnenklimaat

Bij biophilic design wordt de natuur de kantoorruimte ingebracht. Naast dat dit ervoor zorgt dat je personeel zich aangenamer voelt kan het ook een bijdrage leveren aan een gezonder binnenklimaat. De aanwezigheid van planten dringt immers de hoeveelheid CO² in je ruimte terug. Een esthetisch aantrekkelijke oplossing en een strak staaltje interieurdesign, dat tevens je binnenklimaat verbeterd: een win-win situatie.


Maak je binnenklimaat gezonder

Neem contact op met onze experts voor een gezonder binnenklimaat voor jouw bedrijf en werknemers. Dit doe je door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via +31 70 82 00 584 en je kan ons mailen op: info@area-os.com. Stel al je vragen of vraag een offerte aan. Heb je interesse in ons speciale biophilic design? Bekijk ter inspiratie wat we hebben gedaan voor het kantoor van Meelunie.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer