Project omschrijving

CreditSafe

Industrial / Modern

Werkzaamheden:

Ontwerp & Realisatie

Jaar:

2021

Plaats:

Den Haag

Omvang:

1000m2

CreditSafe

Pixelpool is marktleider in showroom-software voor de fashion industrie. Met Dtail, een uitgebreide 3D-kledingbibliotheek, helpen ze grote fashion brands waardevolle tijd, geld en middelen te besparen in de communicatie-, verkoop- en productieprocessen. Pixelpool zoekt een nieuw kantoor met internationale allure en ruimte voor organisatiegroei in hartje Den Haag.

AREA begeleidde Pixelpool in de zoektocht naar een nieuwe kantoorhuisvesting. Samen kwamen we uit op een prachtige locatie met invloeden uit de Amsterdamse school. Het pand heeft klassieke kenmerken die de sterke karakteristieke basis van het interieur vormen. Daarmee vormt het interieur een afspiegeling van de krachtige tool die Pixelpool levert voor de mode-industrie.

In het nieuwe kantoor van Pixelpool worden klanten met trots ontvangen. Er is contrast tussen de focuszones, actieve zones en meeting zones. De werkvloer toont het creatieve imago, een eenvoudige inrichting met industriële elementen, waar directe communicatie mogelijk is en eenheid is tussen de verschillende afdelingen.

De meeting zones waar Pixelpool klanten ontvangt, hebben een rijke, comfortabele en menselijke sfeer. Het trotse resultaat: een kantoor met een professionele, innovatieve en industriële uitstraling.