Project omschrijving

Een baken vanuit de haven en de stad

Werkzaamheden:

Aanhuur, Ontwerp & Realisatie

Jaar:

2020

Plaats:

Rotterdam

Omvang:

800m2

LvH

Een geschikte professionele kantoorlocatie vinden. Dat was de vraag die Leeman Verheijden Huntjes advocaten ons stelde. LVH een Rotterdams advocatenkantoor met circa 25 medewerkers. Op zoek naar een kwalitatief vriendelijke omgeving voor de advocaten en medewerkers, zonder zogenaamde kantoortuinen, maar met veel transparantie. Met voldoende sfeer en open structuur en op één verdieping.

Huisvesting werd gevonden in het World Port Center aan de Wilhelminakade. Met perfecte ov-bereikbaarheid, parkeergelegenheid, de mogelijkheid tot wandelen, lunch en borrelen.

De vorm van het gebouw leent zich voor organische ronde vormen. Dit is gecombineerd met een rustige gedekte kleurstelling. Kantoren aan raamzijde hebben een weidse blik over de havens en het centrum van Rotterdam. De kern is gebruikt voor facilitaire voorzieningen en archief mogelijkheden. Deze zijn fraai afgeschermd door een natuurlijke lamelle wanden met een semi-transparante uitstraling.

Een nieuwe kantooromgeving met een prominente plek in Rotterdam. De entree verwelkomt medewerkers en cliënten en geeft het gevoel van vertrouwen en professionaliteit. Iedereen is belangrijk, er is geen onderscheid gemaakt in functies. Ondanks de gesloten kantoren oogt het open en toegankelijk. De kantoren zijn transparant, bieden tegelijkertijd voldoende privacy en brengen een serene sfeer; ideaal om geconcentreerd te kunnen werken.

Een kantoor waar bevlogen mensen werken die de ruimte krijgen en waar cliënten graag klant willen zijn en blijven