Project omschrijving

Consistentie en uniformiteit loont

Werkzaamheden:

Ontwerp & Realisatie

Jaar:

2019

Plaats:

Meerdere locaties

Omvang:

1000m2 – 2000m2

Ruitenburg

Ruitenburg Accountants en Adviseurs is een combinatie van ca 30 voorheen zelfstandig opererende accountants/financieel advieskantoren, verdeeld over meerdere vestigingen met in totaal ca 300 medewerkers. Deels moest hiervoor nieuwe huisvesting worden gezocht, deels kon dit in bestaande huisvesting worden opgelost.

Voor de zeer diverse vestigingen in uitstraling, bouwjaar en eigendomspositie, hebben we een gelijkwaardig interieur ‘look & feel’ geschapen, verdeeld over een periode van ca 5 jaar zijn de uiteindelijk 4 verschillende panden aangepakt.

Na een architectenselectie is het interieurontwerp, uitgevoerd door Wim de Bruijn architecten, uitgewerkt. Waarbij het mogelijk is om het ontwerp als uniforme uitstraling bij diverse panden toe te passen. Er zijn afspraken vastgelegd met betrekking tot de realisatie over vastgestelde eenheidsprijzen en leveringsvoorwaarden.

Bij binnenkomst voelt men zich door herkenbare elementen en kleuren direct in de vertrouwde en herkenbare omgeving van Ruitenburg. Ongeacht het betreffende pand, welke onderling qua uitstraling en type zeer verschillende zijn.

Een mix van open en gesloten ruimten zorgen voor rust en tegelijkertijd dynamiek in de kantooromgeving, waar iedereen naar tevredenheid zijn of haar werk kan doen.