Project omschrijving

Turn-key transformatie Den Bosch

Werkzaamheden:

Aanhuur & Realisatie

Jaar:

2023

Plaats:

Den Bosch

Omvang:

1860 m2

Ontwerp:

Maike Kentrop

Topigs Norsvin

Topigs Norsvin, de toonaangevende organisatie in varkensfokkerij, staat bekend om haar innovatieve genetische oplossingen voor kosteneffectieve varkensvleesproductie. Met vestigingen in Vught en Beuningen heeft de Nederlandse tak van Topigs Norsvin onlangs haar intrek genomen in een nieuw hoofdkantoor in Den Bosch, waar beide locaties zijn samengevoegd.

AREA Occupier Solutions heeft namens Topigs Norsvin een leidende rol vervuld gedurende het gehele aanhuurproces en heeft eveneens de turn-key realisatie van het nieuwe kantoor verzorgd. In nauwe samenwerking met Topigs Norsvin en interieurontwerper Maike Kentrop is een levendige, tijdloze hybride werkomgeving tot stand gebracht, voorzien van teamzones met kenmerkende ronde vormen, gelaagdheid en een  kleurrijk palet.

Gedurende het realisatieproces is voortdurend intensief contact geweest met ontwerper Maike Kentrop. Gezamenlijk zijn op harmonieuze wijze aanpassingen doorgevoerd die de bouw ten goede zijn gekomen. Deze flexibiliteit heeft geleid tot een resultaat dat feilloos aansluit op de behoeften van Topigs Norsvin.

Alle specifieke wensen van Topigs Norsvin zijn geïntegreerd in de realisatie, en dit binnen de afgesproken tijd en het vastgestelde budget. Gedurende het bouwproces verzorgde AREA wekelijks de bouwbegeleiding en coördinatie, wat resulteerde in een gestroomlijnde oplevering volgens planning voor alle betrokken partijen.

Het nieuwe kantoor van Topigs Norsvin in Den Bosch weerspiegelt niet alleen de innovatieve benadering van het bedrijf in de varkensfokkerij, maar ook hun streven naar een stimulerende werkomgeving. De kleurrijke en tijdloze inrichting, gerealiseerd met oog voor detail en functionaliteit, bevordert samenwerking en creëert een aangename sfeer voor medewerkers.