Project omschrijving

Urban Jungle in Amsterdam

Werkzaamheden:

Aanhuur, Ontwerp & Realisatie

Jaar:

2023

Plaats:

Amsterdam

Omvang:

850 m2

Ontwerp:

AREA Design

Zivver

ZIVVER is een high-tech technologiebedrijf met kantoren in wereldsteden als Amsterdam, Londen, Berlijn en New York. ZIVVER biedt vooruitstrevende oplossingen voor veilige communicatie, speciaal ontworpen om organisaties te beschermen tegen datalekken. De cutting-edge technologie van ZIVVER stelt bedrijven in staat om vertrouwelijke informatie veilig te delen, zonder concessies te doen aan gebruiksgemak en productiviteit.

Nieuwe huisvesting is gevonden in het Antonian in Amsterdam, na een grondige blijf-vertrek analyse. Dit nieuwe hoofdkantoor heeft de industriële uitstraling die past bij de organisatie. Met een groene oase is dit kantoor een ideale werkplek en ontmoetingsplaats voor zowel werknemers als bezoekers. #Urbanjungle.

Het interieur van het kantoor kenmerkt zich door vloeiende lijnen, organische vormen, weelderige beplanting en natuurlijke materialen die een opvallende en essentiële rol spelen. Met het biophilic ontwerpconcept in gedachten is er gestreefd naar een ontwerp dat niet alleen stress vermindert, maar ook de band tussen werknemer en natuur versterkt. Daarnaast benadrukt creatief hergebruik van materialen, zoals het meanderende tapijtpad en refurbished meubilair, de duurzame inspanningen van dit toonaangevende kantoor.