✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Turnkey realisatie

Turnkey realisatie van jouw kantoorinterieur

Bij turnkey services draag jij de complete realisatie van je interieur over aan AREA. Als opdrachtnemer zorgen wij ervoor dat jij vrijwel niets hoeft te doen. Alle risico’s en projectmanagement taken verbonden aan de realisatie worden via de turnkey methode aan ons overgedragen. Wij brengen jouw bedrijfspand in gereedheid.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Turnkey realisatie voor jouw kantoorinterieur

Turnkey is in het Nederlands vrij te vertalen met ‘volledig ontzorgt’. Bij turnkey services neemt AREA, als hoofdaannemer, alle risico’s, taken en verantwoordelijkheden op zich. Op deze manier nemen wij al jouw zorgen weg. In plaats van verschillende opdrachtnemers die je voortdurend moet contacteren, heb je door onze turnkey services slechts één aanspreekpunt. Een ander voordeel? De totaalprijs van het project wordt vooraf vastgesteld. Op die manier voorkom je financiële teleurstellingen gedurende het bouwproject. Bij turnkey projectmanagement voor je huisvesting kan je bij ons denken aan:

  • Risicodragende realisatie
  • Inrichting bouwplaats
  • Samenstelling bouwteam
  • Realisatieplanning
  • Oplevering en revisie

Wanneer je pand klaar is

Het enige wat je moet doen, is wanneer het klaar is de sleutel omdraaien – oftewel ‘turn the key’. Het interieur dat we realiseren, kunnen we ook voor je ontwerpen met onze interieuradviseurs. Wij ontwerpen je kantoormeubels en maken een prachtig werkplekconcept voor je.

Draag je zorg aan ons over

Met onze turnkey services is de realisatie van jouw kantoorinterieur in goede handen bij de experts van AREA. Vraag naar de mogelijkheden via ons contactformulier en wij nemen snel contact met je op. Naast onze turnkey services kun je bij ons terecht voor nog veel meer diensten, dus vraag vooral naar ons aanbod. Je kan ook bellen naar onze specialisten op +31 70 82 00 584 of een e-mail sturen naar: info@area-os.com.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer