✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Kantoor huren

Kantoor huren

Ben je op zoek naar een kantoor om te huren? AREA is de expert in bedrijfshuisvestiging. Met onze kennis en ervaring vinden we snel het nieuwe kantoor voor jouw organisatie. Wij zorgen voor een optimaal resultaat tegen zo gunstig mogelijke condities.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

De partner om een kantoor van te huren

Wanneer je graag een kantoor of bedrijfsruimte wilt huren, is AREA jouw partner. Als full service huisvestingsbureau helpen en adviseren we diverse organisaties bij uiteenlopende vraagstukken rondom huisvesting, zoals het huren van een bedrijfsruimte of kantoor. Ons doel is om een passende, aanprekende en productieve werkomgeving te realiseren. Omdat huisvesting sterke overlap heeft met stafdiensten zoals HR en IT van een organisatie staan deze bij onze projecten centraal. Om er vooraf zo zeker mogelijk van te zijn dat het kantoor of de bedrijfsruimte geschikt is voor je bedrijfsvoering zorgen we ervoor dat we de stafdiensten nauw betrekken in de zoektocht naar de nieuwe te huren ruimte. Met ons huisvestingsadvies zorgen we samen met jou voor een gedegen strategie in de zoektocht naar een geschikte kantoorruimte met een gunstig huurcontract. Indien van toepassing helpen we je tevens met de btw-compensatie.

Neem contact met ons op voor jouw nieuwe kantoor

Wanneer we gezamenlijk de wensen voor je kantoorruimte hebben vastgesteld, gaan onze  experts voor jou aan de slag. Ongeacht wat voor soort kantoor of bedrijfsruimte je wilt huren, wij vinden het. Je bereikt ons via het contactformulier. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 70 82 00 584. Je kan ons ook mailen via info@area-os.com. Wij zorgen dat jij en je medewerkers zo snel mogelijk aan de slag kunnen op een nieuwe werkplek die bij jullie past.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer