✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Bedrijfsmakelaar

Dé bedrijfsmakelaar voor jouw organisatie

Voor een geschikte bedrijfsruimte doe je een beroep op de bedrijfsmakelaar van AREA in Den Haag. Met het gedegen huisvestingsadvies van onze aanhuurmakelaar weet je zeker dat jouw bedrijf een pand vindt dat geheel past bij jouw wensen.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Onze bedrijfsmakelaar vindt de juiste ruimte voor jouw bedrijf

Wanneer het aankomt op Real Estate bevindt AREA zich aan de vraagzijde van de vastgoedmarkt. Onze bedrijfsmakelaar werkt niet met aanbieders van vastgoed, zoals beleggers en projectontwikkelaars. Dit doen we zodat jij er zeker van kan zijn dat er geen belangenconflicten optreden. Onze aanhuurmakelaar is jouw partner voor:

  • Blijf of vertrek analyse
  • Huur of koop analyse
  • Aanhuren (of verhuren namens eindgebruikers bij leegstand)
  • Aankopen of dispositie namens eindgebruikers
  • Sale-and-leaseback
  • Ruimtelijk programma van eisen
  • Nieuwbouwbegeleiding

Wij houden rekening met jouw wensen

Door een goede huisvestingsstrategie te maken kan de bedrijfsmakelaar of aanhuurmakelaar op zoek gaan naar het beste pand voor jouw organisatie. Hierbij wordt een locatiestrategie gemaakt, een portfolio analyse gedaan en een werkplekconcept opgesteld. De wensen die je hebt voor je organisatie, zoals duurzaamheid, kun je hier ook kenbaar maken zodat deze worden opgenomen in het huisvestingsadvies. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.


Neem contact met ons op voor jouw nieuwe bedrijfsruimte

Neem contact op met onze aanhuurmakelaar of bedrijfsmakelaar via ons contactformulier, ons telefoonnummer +31 70 82 00 584 en via info@area-os.com. Zij zullen vrijblijvend contact met je opnemen. Via deze weg kan je ook al je vragen stellen over onze andere diensten. Vertrouw op de expertise van AREA voor de nieuwe werkruimte van jouw bedrijf.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer