✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Bedrijfsmakelaar

Aanhuurmakelaar in Den Haag

AREA is dé aanhuurmakelaar voor bedrijven en organisaties in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en in de provincie Brabant. Dankzij het gedegen advies van onze aanhuurmakelaar vinden we als bedrijfsmakelaar altijd een geschikt pand. Onze missie is het vinden en vormgeven van de ideale bedrijfshuisvesting en werkomgeving.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
keuken

Als aanhuurmakelaar focussen wij ons 100% op de eindgebruiker

Een prettige werkomgeving is van cruciaal belang voor de productiviteit van een onderneming. Als bedrijfsmakelaar snappen wij dat een juiste locatie en passende bedrijfsruimtes medewerkers motiveren en beter laten presteren. Hiermee is het ook eenvoudiger om aanstormend talent aan te trekken. Dat is de reden dat wij ons als bedrijfsmakelaar voor 100% focussen op de eindgebruiker. Als aanhuurmakelaar focussen wij ons onder andere op de volgende zaken:

  • Blijf of vertrek analyse
  • Huur of koop analyse
  • Aanhuren (of verhuren namens eindgebruikers bij leegstand)
  • Aankopen of dispositie namens eindgebruikers
  • Sale-and-leaseback
  • Ruimtelijk programma van eisen
  • Nieuwbouwbegeleiding

We begrijpen de behoeften en wensen van de eindgebruiker waardoor een optimale huisvestigingsstrategie opgesteld kan worden.


Meer dan alleen een bedrijfsmakelaar

Behalve als aanhuurmakelaar opereren wij ook als interieurarchitect en projectmanager. Zo vormt AREA een fullservice huisvestingsadviesbureau dat ook interieuradvies en realisatie biedt aan onze opdrachtgevers. Hiermee hebben zij een aansprekende werkomgeving in handen die niet alleen hun idealen belichaamt, maar medewerkers ook aanzet tot productiviteit. Gedurende dit alles nemen wij duurzaamheid mee als een van de belangrijkste thema’s voor een complete realisatie.

Ontdek wat wij kunnen betekenen

AREA helpt als bedrijfsmakelaar diverse bedrijven en organisaties met het vinden van de ideale locatie voor hun bedrijfspand en kantoor. Voorbeelden van reeds afgeronde huisvestingsprojecten zijn te vinden in ons portfolio. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en projecten en bel naar +31 70 82 00 584 of stuur een e-mail naar info@area-os.com.
For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer