✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Bedrijfsruimte

Bedrijfsruimte in Den Haag

Een passende bedrijfsruime en werkomgeving is van groot belang voor elk bedrijf in Den Haag. Wij helpen ondernemingen in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en in diverse steden in Brabant de juiste bedrijfsruimte te huren voor hun bedrijf. Wij werken uitsluitend voor eindgebruikers die zich aan de vraagzijde van de markt bevinden. Om belangenconflicten te voorkomen werken wij niet voor beleggers of projectontwikkelaars.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Hoe faciliteren wij het huren van een bedrijfsruimte?

Hoewel thuiswerken in de afgelopen jaren steeds meer de norm is geworden, is het kantoorpand niet overbodig geworden. AREA begeleidt ondernemers met het zoeken naar en het huren van een geschikte bedrijfsruimte of een passend kantoorpand. Bij ons staat een integrale aanpak en een volledige ontzorging altijd centraal. Dankzij ons veelzijdige team beschikken wij over alle benodigde expertise onder één dak en zijn wij meer dan alleen een aanhuurmakelaar voor bedrijven. Zo voorzien wij bedrijven ook van advies over de manier van werken en van huisvestingadvies wanneer zij een bedrijfsruimte willen huren. Door onze interieurarchitect wordt een passende werkomgeving ontworpen. Onze opdrachtgevers worden dus volledig ontzorgd terwijl wij de nieuwe werkomgeving volledig op hun wensen inrichten. Het huren van een nieuwe bedrijfsruimte die is afgestemd op de kernactiviteiten van het bedrijf, wordt zo een moeiteloos proces.


Laat het zoeken van een nieuw bedrijfspand aan ons over

Stop met zoeken naar een nieuwe bedrijfsruimte of kantoorpand. Draag dat aan ons over, en wij bedenken een passende huisvestingsstrategie. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 70 82 00 584 en vraag naar onze diensten. Bekijk ook ons portfolio en ontdek onze reeds afgeronde projecten voor inspiratie. Met de experts van AREA is elke onderneming in goede handen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer