✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Bedrijfsruimte

Dé partner voor jouw nieuwe bedrijfsruimte

Voor wie op zoek is naar een nieuwe bedrijfsruimte is AREA dé partner. Wanneer het aankomt op vastgoed werken wij uitsluitend voor eindgebruikers die zich aan de vraagzijde van de markt bevinden. Om belangenconflicten te voorkomen werken wij niet voor beleggers of projectontwikkelaars. Voor een kantoorpand of bedrijfsruimte hoef je dankzij ons niet veel langer te zoeken.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Start binnenkort in je nieuwe bedrijfsruimte

Hoewel thuiswerken in de afgelopen jaren steeds meer de norm is geworden is het kantoorpand niet overbodig geworden. AREA begeleidt ondernemers met het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte of een passend kantoorpand. Dit bepalen we op basis van een gezamenlijk opgesteld ruimtelijk programma van eisen. Wanneer er een geschikt pand is gevonden doen we de onderhandelingen voor je. Of we nu een kleine of een grote bedrijfsruimte zoeken, wij vinden het geschikte pand voor jouw business.


Je kantoor, geheel klaar

Als je het kantoor naar wens hebt gevonden moet hier uiteraard nog het een en ander aan gebeuren. Voordat je erin trekt is dit je kans om het geheel naar de wensen van jou en je werknemers te maken. AREA kan je daarbij ondersteunen. Vanaf de start kunnen wij zorgen dat je een duurzaam kantoor hebt waar je nog jaren plezier van beleeft. Heb je nog geen meubilair voor je kantoor? Wij maken een interieurontwerp dat geheel past bij je nieuwe situatie. Zo zijn jij en je werknemers vanaf dag één dolenthousiast over de nieuwe bedrijfsruimte.


Neem contact met ons op

Stop met zoeken naar je nieuwe bedrijfsruimte of kantoorpand. Draag dit aan ons over, en wij vinden het voor je. Vul ons contactformulier in en vraag naar onze diensten. Je belt ons op +31 70 82 00 584. Wij zijn ook bereikbaar via: info@area-os.com. Onze persoonlijke adviezen passen geheel bij jouw specifieke situatie. Met de experts van AREA ben je in goede handen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer