✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Duurzaam kantoor

Duurzaam kantoor

Voor een duurzaam kantoor is AREA de aangewezen adviseur. Als partner van de Dutch Green Building Council staan duurzaamheid en circulariteit bij ons in een hoog vaandel. Beter voor het milieu, maar ook beter de organisatie en de medewerkers. Met 100% focus op de eindgebruiker en onze expertise kunnen wij elk kantoor verduurzamen.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

De partner voor een duurzaam kantoor

AREA zorgt voor een interieurontwerp dat bijdraagt aan een betere performance van de organisatie. Onze voorkeur ligt bij duurzame huisvestingsoplossingen. Voor het verduurzamen van het kantoor zoeken wij naar materialen en meubilair die herbruikbaar zijn. Het samenwerken met de opdrachtgever leidt tot excellente werkomgevingen en interieuroplossingen. Zo is ieder duurzaam kantoor uniek en passend bij de identiteit en wensen van de organisatie. In een goede werkomgeving voelen medewerkers zich beter en wordt er meer gepresteerd. Wanneer je dit combineert met duurzaamheid is er een win-win situatie voor zowel kantoor als milieu.

Duurzaamheid, een belangrijk thema

AREA vindt het niet alleen belangrijk om jouw kantoor te verduurzamen. Wij streven naar een gezonde leefomgeving voor iedereen. Om deze reden zijn wij ambassadeur van Trees for All, waarbij we bijdragen aan CO²-compensatie door het planten van bomen in zowel Nederland als het buitenland. Via Checkjelabel informeren en adviseren wij organisaties over de energielabelverplichtingen op kantoorpanden en via Honey Highway dragen we ons steentje bij aan de biodiversiteit.

Neem contact met ons op en verduurzaam

AREA is dé partner voor het verduurzamen van jouw kantoor. Je neemt contact met ons op via ons contactformulier. Onze enthousiaste  collega’s met verschillende achtergronden en ervaring staan klaar om jouw kantoor duurzaam te maken. Je belt ons op +31 70 82 00 584 en mailt ons via info@area-os.com.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer