✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Duurzaam kantoor

Duurzaam kantoor in Den Haag

Voor een duurzaam kantoor in de regio van Den Haag, Amsterdam of in de provincie Brabant is AREA de aangewezen adviseur. Als partner van de Dutch Green Building Council staan duurzaamheid en circulariteit bij ons hoog in het vaandel. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor de organisatie en de medewerkers van onze opdrachtgevers. Dankzij onze 100% focus op de eindgebruiker en onze expertise kunnen wij elk kantoor verduurzamen.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Dé partner voor een duurzaam kantoor voor elk bedrijf

AREA verzorgt een interieuradvies en -ontwerp dat bijdraagt aan een betere performance van de organisatie. Onze voorkeur ligt bij duurzame huisvestingsoplossingen die wij als aanhuurmakelaar voor onze opdrachtgevers vinden. Om het kantoor te verduurzamen, zijn wij constant op zoek naar herbruikbare materialen en herbruikbaar kantoormeubilair. Het samenwerken met de opdrachtgever leidt tot excellente werkomgevingen en interieuroplossingen. Zo is ieder duurzaam kantoor uniek en passend bij de identiteit van de organisatie. In een goede werkomgeving voelen medewerkers zich beter en wordt er meer gepresteerd. Combineer dat met duurzaamheid en er ontstaat een win-win situatie voor zowel de opdrachtgever, de medewerkers als het milieu.

Duurzaamheid als kernwaarde

AREA vindt het niet alleen belangrijk om kantoren en werkplekken te verduurzamen. Ons streven is een gezonde leefomgeving voor iedereen. Daarom hanteren we biophylic design als uitgangspunten bij onze interieurontwerpen. In dezelfde lijn zijn wij ambassadeur van Trees for All waarmee we bijdragen aan CO²-compensatie door bomen te planten. En zijn we partner van Bee-in- Balance waarmee we bijdragen aan biodiversiteit.

Neem contact met ons op en verduurzaam

AREA is dé partner voor het verduurzamen van een kantoor. Neem contact met ons op en bel naar +31 70 82 00 584 of stuur een e-mail naar info@area-os.com voor meer informatie over onze dienstverlening. Ons diverse team met enthousiaste professionals staat klaar om elk project aan te pakken en een duurzaam kantoor te realiseren.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer