✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Interieuradvies

Interieuradvies

Kies voor interieuradvies van een gespecialiseerde interieuradviseur. AREA is een full service huisvestigingsbureau dat organisaties adviseert met alle vraagstukken omtrent hun huisvesting. Het doel? Een passende, aansprekende en productieve werkomgeving ontwerpen en realiseren. Wij maken jouw werkomgeving niet alleen mooier, maar ook prettiger om in te werken.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Interieuradvies voor jouw werkplek

Wij geloven dat een goed ontworpen werkplek grote winst kan opleveren voor de medewerkers en de organisatie. Het draagt bij aan een prettiger gevoel op de werkvloer, wat op zijn beurt verzuim tegengaat en bijdraagt aan betere prestaties. Maar wat maakt nu een ‘goed ontworpen werkplek’? Dat is voor ieder bedrijf anders. De interieuradviseur van AREA analyseert de behoeften van je bedrijf voordat hij of zij met interieuradvies komt. Op deze manier ontstaat er in samenwerking met de opdrachtgever een betekenisvolle en prettige kantoorruimte. Onze experts zijn in staat kantoormeubels voor jouw firma zo te ontwerpen, dat het zo volledig mogelijk aansluit op jullie wensen.


Duurzaam interieur

AREA heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit geldt ook voor ons interieuradvies. Als je dat wilt gaat onze interieuradviseur op zoek naar materialen en meubilair die herbruikbaar zijn. Op deze manier wordt een beter en prettiger kantoor gecombineerd met een beter milieu.


Neem contact met ons op voor advies

Voor al je interieuradvies staan de experts van AREA voor je klaar. Neem contact met ons op via ons contactformulier en informeer naar onze diensten. Bel onze experts op +31 70 82 00 584 of stuur een mailtje naar: info@area-os.com. Onze interieuradviseur neemt contact met je op voor een prachtig nieuw interieur voor jouw kantoor, geheel passend op jullie situatie. Al onze adviezen zijn persoonlijk voor jouw specifieke situatie, zodat jouw werkplekconcept uniek zal zijn.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer