✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Interieuradvies

Interieuradvies in Den Haag

Kies voor interieuradvies van een gespecialiseerde interieuradviseur uit Den Haag. AREA is een fullservice huisvestigingsadviesbureau dat organisaties adviseert met alle vraagstukken omtrent hun huisvesting. Wat ons doel is? Een passende, aansprekende en productieve werkomgeving vinden, ontwerpen en realiseren. Met ons interieuradvies maken wij elke werkomgeving niet alleen mooier, maar ook prettiger om in te werken. Dat doen wij in toonaangevende steden als Rotterdam en Amsterdam en op diverse plekken in de provincie Brabant.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Interieuradvies voor elke werkplek

Wij geloven dat een goed ontworpen bedrijfsruimte en werkomgeving grote winst kan opleveren voor de medewerkers en de organisatie. Een goede werkplek draagt bij aan een prettiger gevoel op de werkvloer, wat verzuim tegengaat en bijdraagt aan betere prestaties. Maar wat maakt nu een ‘goed ontworpen werkplek’? Dat is voor ieder bedrijf anders. AREA analyseert de behoeften van elk bedrijf voordat we een interieuradvies opstellen. Op deze manier ontstaat er in samenwerking met de opdrachtgever een betekenisvolle en prettige interieurstyling.


De pijlers van ons interieuradvies

Duurzaamheid is een thema dat met de dag relevanter wordt. Reken daarom op AREA om dat thema mee te nemen in ons complete interieuradvies en onze andere diensten. Zo creëren we een duurzaam kantoor waarin productief gewerkt kan worden en waarmee nieuwe talenten worden aangetrokken. Zo zijn onze opdrachtgevers en hun kantoren beide bestand tegen de toekomst. Daarbij bieden we een integraal en turnkey concept waarin we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen met advies over de manier van werken, een passend pand aanhuren en het ontwerp en de inrichting van de werkomgeving uit handen nemen.


Reken op een compleet interieur en neem contact met ons op

Als bedrijfsmakelaar huisvestingsadviesbureau leveren wij een volledig aanbod aan diensten waaronder interieuradvies voor een productieve werkplek. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en onze turnkey projecten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 70 82 00 584.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer