✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Huisvestingsadvies

Huisvestingsadvies

Kantoormeubels zijn een essentieel onderdeel iedere werkomgeving, en daarom des te belangrijker om in orde te hebben. Je voelt je beter op een goede werkplek en je presteert er ook beter. AREA creëert werkplekken vanuit de behoeften van de medewerkers én de organisatie. Zo ontstaan er kantoren met de juiste kantoormeubels, waarbij iedereen op zijn best is.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Vertrouw op ons huisvestingsadvies

Bij onze huisvestingsadviseur ben je in goede handen. Of het nu gaat om een strategisch vastgoedplan, een integraal huisvestingsplan of duurzaamheidsadvies, wij zorgen dat het voor jou geregeld wordt. We werken uitsluitend voor eindgebruikers aan de vraagzijde van de vastgoedmarkt, en per definitie niet voor beleggers of projectontwikkelaars aan de aanbodzijde. Hierdoor is ons huisvestingsadvies vrij van belangenconflicten en hoef jij je geen zorgen te maken over de belangen van de partijen aan de aanbodzijde. Wij nemen bovendien het koopcontract of het huurcontract grondig voor je onder de loep. Wanneer je kiest voor AREA voor huisvestingsadvies kun je ervan op aan dat het significant zal bijdragen aan de performance van jouw organisatie. Onze adviesdiensten richten zich onder andere op:

  • Locatiestrategie
  • Portfolio analyse
  • Duurzaamheid
  • Programma van eisen

Wanneer je eenmaal je nieuwe bedrijfsruimte hebt met de hulp van onze huisvestingsadviseur, dan kunnen wij nog meer diensten voor je leveren. Van zorgen voor een gezond binnenklimaat tot biophilic design, wij kunnen het voor je regelen in je nieuwe bedrijfsruimte.


Vraag vandaag ons advies aan

Neem contact op met de huisvestingsadviseur van AREA via ons contactformulier, ons telefoonnummer +31 70 82 00 584 of via ons e-mailadres: info@area-os.com. Laat ons hier weten wat we voor je kunnen betekenen met betrekking tot huisvestingsadvies, maar je kunt er ook al je andere vragen stellen. Bij de huisvestingsadviseur van AREA ben je in goede handen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer