✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Huisvestingsadvies

Huisvestingadvies in Den Haag

Huisvestingadvies van een specialist in Den Haag kan het verschil maken voor elk bedrijf in deze regio of in een andere drukke regio zoals Rotterdam. AREA zoekt altijd naar de juiste plek en het juiste pand waar bedrijven ongestoord kunnen doorgroeien en innoveren. Wij nemen de tijd om te luisteren naar de visie en ambities van onze opdrachtgevers en nemen dat alles mee in ons huisvestingadvies. Zo ontstaan er werkomgevingen waarin iedereen op zijn best is en gemotiveerd werkt.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Vertrouw op ons huisvestingadvies

Of het nu gaat om een strategisch vastgoedplan, een integrale huisvestingsstrategie of duurzaamheidsadvies, wij zorgen dat het goed geregeld wordt. Als aanhuurmakelaar werken wij uitsluitend voor eindgebruikers aan de vraagzijde van de vastgoedmarkt, en per definitie niet voor beleggers of projectontwikkelaars aan de aanbodzijde. Hierdoor is ons huisvestingadvies vrij van belangenconflicten. Zo rekenen onze opdrachtgevers erop dat wij significant bijdragen aan de performance van hun organisatie. Onze adviesdiensten richten zich onder andere op:

  • Locatiestrategie
  • Portfolio-analyse
  • Duurzaamheid
  • Programma van eisen

Ga aan de slag met ons advies

AREA staat voor professioneel huisvestingadvies dat alle wensen en eisen van de opdrachtgever centraal stelt. Daarnaast staan wij voor onze opdrachtgevers klaar met tal van andere diensten. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken en bel naar +31 70 82 00 584 of vul ons contactformulier in.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer