✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Huisvestingsstrategie

Huisvestingsstrategie in Amsterdam

Een huisvestigingsstrategie opstellen is een lastige klus. Kies daarom voor de experts van AREA uit Den Haag die ruime ervaring hebben met het opstellen van een gedegen huisvestingsstrategie. Waarom is dat belangrijk? Omdat een goed plan van aanpak onze opdrachtgevers verzekert van inzicht, grip en optimalisatie.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Hoe stellen wij een huisvestingsstrategie op maat op voor elke opdrachtgever?

Onze adviseurs gaan in gesprek met onze opdrachtgevers over de wensen van hun bedrijf en hun werkplekconcept. Dankzij deze informatie zijn wij in staat om een huisvestingsstrategie te maken die aansluit op elk bedrijf en hun personeel. Gaat het om een groot pand voor veel of juist weinig personeel? Wij vinden met onze dienstverlening de juiste plek. Bij AREA werken we uitsluitend voor partijen aan de vraagzijde van de vastgoedmarkt. Wanneer het juiste pand gevonden is, zijn wij ook de partner voor het onderhandelen en het afsluiten van het koop- of huurcontract. Voor een volledige dienstverlening staat ook onze interieurarchitect klaar voor onze opdrachtgevers.


Neem contact met ons op

De aanhuurmakelaar van ons fullservice huisvestingsbureau staat klaar om een huisvestingsstrategie geheel naar de wensen van onze opdrachtgever te maken. Vul ons contactformulier in voor meer informatie over ons huisvestingadvies. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 70 82 00 584 en per e-mail via info@area-os.com.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer