✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Interieurarchitect

Interieurarchitect

Ben je op zoek naar een interieurarchitect voor jouw werkruimte? AREA is jouw partner. Wanneer een werkplek goed ontworpen is voel je je beter en presteer je meer. Vertrouw daarom op onze interieurarchitectuur om van jouw bedrijfsruimte iets bijzonders te maken.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

De interieurarchitect voor een betekenisvolle kantoorruimte

AREA analyseert en faciliteert de behoeften van de opdrachtgever. Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaat er een co-creatie tussen onze interieurarchitectuur en de wensen van de klant. Wanneer je een beroep doet op onze interieurarchitectuur doorlopen we de volgende stappen:

  • Analyse
  • Ruimtelijk programma van eisen
  • Inrichtingsconcept
  • Kleur- en materialenadvies
  • (3D) ontwerp
  • Technisch ontwerp

Door bovenstaande route scheppen we een duidelijk beeld van de nieuwe inrichting van de kantoorruimte. Wij houden hierbij rekening met de kantoormeubels die passen bij je bedrijf en de duurzaamheidswensen die je eventueel hebt.


Biophilic design

De mens heeft van nature behoefte om in contact te staan met de natuur. In een kantoor is dit contact vaak ver te zoeken, maar met biophilic design kan onze interieurarchitect de natuur heel dichtbij laten komen. Deze vergroening in je interieurarchitectuur gaat verder dan een paar eenvoudige potten met planten, en zorgt voor productiever en meer tevreden personeel.


Vraag naar onze interieurarchitectuur

Via ons contactformulier neem je contact op met onze interieurarchitecten. Je kan ons ook bellen op +31 70 82 00 584 en e-mailen naar: info@area-os.com. Stel al je vragen bij onze experts. Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen doen? Bekijk ons portfolio en doe inspiratie op of informeer naar wat wij nog meer voor je kunnen betekenen.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer