✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Interieurarchitect

Interieurarchitect nabij Rotterdam

Als interieurarchitect in Den Haag zijn wij diverse opdrachtgevers in Rotterdam en in de provincie Brabant van dienst met een fullservice dienstenpakket. AREA is een vertrouwde partner voor diverse grootschalige bedrijven en levert volledig geïntegreerde, duurzame interieurs die de productiviteit op werkplekken verhogen.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Profiteer van een duurzaam interieur van onze interieurarchitect

Dankzij onze aanpak die gericht is op biophilic design, worden natuurlijke elementen geïntegreerd in een duurzaam kantoor door onze interieurarchitect. De natuur wordt naar binnen gebracht wat zorgt voor een prettige werkomgeving. Inspiratie en voorbeelden zijn te vinden tussen onze collectie van portfolio. Daarbij houden we als interieurarchitect met ons interieuradvies altijd rekening met de diverse werkprocessen die een rol spelen in de bedrijven van onze opdrachtgevers. Hierdoor wordt de werkomgeving volledig geoptimaliseerd en werken werknemers gemotiveerder en efficiënter. Hierbij worden de volgende stappen doorlopen voor een functionele co-creatie met onze opdrachtgever:

  • Analyse
  • Ruimtelijk programma van eisen
  • Inrichtingsconcept
  • Kleur- en materialenadvies
  • (3D) ontwerp
  • Technisch ontwerp

Vervolgens kunnen we onze opdrachtgevers ook helpen met het realiseren van het ontwerpen en leveren we een turnkey kantoor dat klaar is voor intensief gebruik.


Schakel onze architect in voor een complete inrichting

Via ons contactformulier is het mogelijk om contact op te nemen met onze interieurarchitect. Bel voor specifieke vragen of meer informatie over onze werkwijze naar +31 70 82 00 584. Onze experts staan klaar om alle vragen te beantwoorden en inzicht te geven in de mogelijkheden van een samenwerking met ons als huisvestingsadviseur. Meer inspiratie is te vinden in ons porfolio.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer