✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Interieurontwerp

Interieurontwerp

Met het interieurontwerp van AREA weet je zeker dat je bedrijfsruimte wordt ingericht op een manier die echt past bij jouw bedrijf. De interieurarchitecten van AREA staan klaar om een prachtig kantoorontwerp te maken waar jij en je medewerkers verrukt over zullen zijn. Wij zorgen dat er met meer plezier zal worden gewerkt in een prettigere omgeving. Wanneer je een uniek interieur wil laten ontwerpen, ben je bij ons in goede handen.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Interieurontwerp voor jouw kantoor

Jij en je personeel besteden veel tijd in je bedrijf. Wanneer je zoveel tijd doorbrengt in een ruimte is het belangrijk dat deze ook prettig is om er te zijn. Dat is meer dan alleen voor het oog. Met een goed kantoorontwerp voelt je personeel zich niet alleen beter, ze presteren ook meer en het verzuim daalt. Wanneer je ervoor kiest het interieur te laten ontwerpen door de designers van AREA gaan zij het gesprek met je aan en maken een gedegen werplekconcept. Voor het interieurontwerp kijkt de interieurarchitect naar de specifieke situatie waarin je bedrijf zich bevindt. Zo garanderen we dat elk kantoorontwerp van AREA uniek is. Om jouw nieuwe kantoormeubels te maken houden we rekening met de mogelijkheden van de ruimte en duurzaamheid. Voor een interieurontwerp doorlopen we in samenspraak met de opdrachtgever de volgende stappen:

  • Analyse
  • Ruimtelijk programma van eisen
  • Inrichtingsconcept
  • Kleur- en materialenadvies
  • (3D) ontwerp
  • Technisch ontwerp

Neem contact met ons op om jouw interieur te laten ontwerpen

Wanneer je een nieuw interieur wil laten ontwerpen ben je bij AREA in goede handen. Hoe goed? Neem een kijkje in ons portfolio en bekijk onze interieurontwerpen. Wil je ons inschakelen voor je kantoorontwerp? Heb je een unieke visie die je niet terugzag in ons portfolio? Geen probleem! Stel je vragen via ons contactformulier en laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen. Je kan ook bellen naar onze specialisten op +31 70 82 00 584 of stuur een e-mail naar: info@area-os.com.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer