✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Onroerend goed

Jouw partner in onroerend goed

Wanneer je op zoek bent naar onroerend goed ben je bij de experts van AREA in goede handen. Onze bedrijfsmakelaar gaat op zoek naar het perfecte pand voor jou en je werknemers. Wij zorgen voor jouw nieuwe werkomgeving. Zo kunnen jij en je personeel comfortabel werken in een ruimte die bij jouw bedrijf past.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Wij helpen je in je zoektocht naar onroerend goed

Met de bedrijfsmakelaar van AREA weet je zeker dat je zoektocht naar geschikt vastgoed slaagt. Wanneer het aankomt op commercieel onroerend goed werken wij uitsluitend voor eindgebruikers die zich aan de vraagzijde van de vastgoedmarkt bevinden. Door niet op te treden voor de aanbieders van onroerend goed, zoals projectontwikkelaars of beleggers, weet je zeker dat er geen sprake is van een ‘conflict of interest’. Voorafgaand aan de zoektocht naar onroerend goed kan je bij ons een huisvestingsadvies laten maken. Hierbij stellen we een strategie op om het meest geschikte pand voor je bedrijf te vinden.

Neem contact op met onze makelaars

Via ons contactformulier maak je kennis met de bedrijfsmakelaars van AREA. Stel hier al je vragen over onroerend goed, over onze diensten of al het andere dat je voor ogen hebt voor je organisatie. Wij zijn er niet alleen voor kopers. Als je een kantoor wilt huren staan we ook voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op. Dit kan ook telefonisch (+31 70 82 00 584) of via e-mail (info@area-os.com).

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer