✓ Full service en integrale aanpak
✓ 100% focus op eindgebruikers
✓ Biophilic design
Home » Biophilic design

Biophilic design

Met biophilic design brengen wij de natuur jouw kantoorruimte in. Biofilie betekent letterlijk ‘liefde voor levende dingen’. Op je werknemers na zijn er vaak weinig levende dingen in je kantoor, op die ene kamerplant na. De interieurarchitecten van AREA brengen hier graag verandering in. Wij brengen de natuur jouw kantoor in.

Benieuwd naar wat AREA voor jou kan betekenen?

Neem contact op!
kantoormeubels

Natuur in de ruimte met biophilic design

De interieurarchitecten van AREA kijken met jou naar je kantoorruimte en proberen de natuur hier naar binnen te brengen. Biophilic design gaat veel verder dan eenvoudige kamerplanten in een pot in de hoek van je kantoor plaatsen. Bekende voorbeelden voor kantoren zijn groene wanden, planten die vanaf het plafond naar beneden draperen of (relatief) grote bomen in de ruimte. Voor concrete voorbeelden kan je ons project voor Meelunie bekijken. Je personeel zal zich beter voelen, het verzuim zal teruglopen en – als bijkomstig voordeel – de planten zullen bijdragen aan een gezond binnenklimaat doordat zij van nature CO² terugdringen. Uiteraard werken wij altijd samen met jou om te zorgen dat het design geheel naar jouw smaak is.


Breng de natuur jouw kantoor in

De experts van AREA staan voor je klaar om iets prachtigs van jouw kantoor te maken. Breng je ideeën in, stel je vragen of vraag een offerte aan via ons contactformulier en binnen de kortste keren werk jij lekker in het groen. Kies voor biophilic design door ervaren interieurarchitecten. Je kan ook bellen naar onze experts op +31 70 82 00 584 of een e-mail sturen naar: info@area-os.com.

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer